tiistaina, huhtikuuta 08, 2008

Muutoksia olohuoneessa

Pistettiin pääsiäisenä olohuonetta hieman uuteen uskoon. Tai ei nyt mitenkään konkreettisesti, mutta vähän sisustettiin uudestaan. Näistä uudistuksista itse asiassa oli puhetta jo aikaisemmin ja nyt niisät osa toteutui.

Olohuoneeseen tehtiin stereotaso Ikean keittiökaapeista ja jaloista ja tilattiin vielä valkoinen lasi päälle. Lasi tulee vasta tällä viikolla, mutta taso näyttää tältä.

Sain myös vihdoin synttärilahjaksi saamani taulun esille. En seinälle, mutta esille kuitenkin.

En muista, että oliko jo kerrottu, että luovuimme divaanista ja tilalle tuli kaksi Fatboyta. Mutta nyt siis näin on joka tapauksessa käynyt. :) Nahkatuoli jäi vielä, sillä kyllä me yksi ihan oikeakin tuoli tarvitaan. :) Laitetaan kuvia säkkituoleista ja koko olohuoneesta, kun ikkunat on pesty, aurinko paistaa, tason päällä on lasi ja ehkä jopa mattokin on hankittu...

Matoksi haaveilemme tätä:
Hanna Korvelan Tempo 210, 203-204. Kuva alla.

Kuva on itse otettu, koska edes netistä ei löytynyt tuon uuden maton speksejä tai kuvaa. Matto on niin täydellinen. Se on ihanan tiivis ja moniulotteisen värinen. Nukka on tarpeeksi pitkä ollakseen pehmeä, mutta myös tarpeeksi lyhyt ollakseen kiinteä. Matto kestää kulutusta ja värikkyys mahdollistaa pienet liat. Ainut miinus matossa on, että se maksaa n.470 euroa/m2 ja meille pitäisi tulla 1,6mx2,3m kokoinen, joten hinnaksi tulisi n.1700 euroa. Aikamoinen hinta matolle.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Luin juuri koko remonttibloginne läpi, ja halusin vain kiittää vaivannäöstänne dokumentoida koko projekti. On hyvinkin mielenkiintoista lukea miten nämä remonttihommat käytännössä menevät, kun eivät juuri ikinä mene kuin ohjekirjoissa konsanaan.

Itsekin uuden kodin kanssa puuhastelleena voin todeta teidän tehneen hyvin onnistuneita materiaali- ja kalusteratkaisuja! Lopputulos on mahtava! Teillä on hieno koti, ja parastahan on kun voi sanoa itse tehneensä suuren osan :)

Eipä minulla muuta! Tekisivätpä kaikki remppaajat vastaavan blogin, niin oppisi välttämään kalliita ja ennen kaikkea v**uttavia virheitä!

Hyvää kesän jatkoa teille!

- Henrik L.

Sami Laakkonen kirjoitti...

Kiitos kommenteistasi!

Olen kanssasi erittäin samaa mieltä. Itsekin tutkimme monia blogeja ennen remonttia ja sen aikana saadaksemme hands on -tietoa käytännön asioista ja saatavilla olevista materiaaleista yms.

Tähän blogiin on seuraavaksi tulossa tarinaa piharempasta...

Burcu kirjoitti...

Hi you there!
Even i can't understand your language,i just wanna take a look!
Have a nice weekend!
Love from Turkey!!!

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...